0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Renovaties en onderhoud

Iedere woningbezitter krijgt er een keer mee te maken: onderhoud. Van het hoognodig vervangen van boeiboorden tot een redding bij een instortende schuur. WB Multi Montage is het antwoord. Wij zijn een veelzijdig onderhoudsbedrijf. Voor renovaties in en rond uw woning kunt u bij ons bouwen op een professionele aanpak. Dat geldt ook voor de wat kleinere klussen.

 

"U vraagt, wij draaien"


Het klinkt clich√©, maar het gaat bij ons daadwerkelijk op. Alles op het gebied van onderhoud, timmerwerk, renovatie en montage is voor ons gesneden koek. Bent u vastgoedondernemer of woningcorporatie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Tevens mutatie van uw vastgoed is onderdeel van onze werkzaamheden. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en vanzelfsprekend de know how om u te helpen. Wij houden nauwlettend de nieuwste technieken in de gaten om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. 

 

Ook voor de minder in het oog springende klussen bieden wij graag ons vakmanschap. Denkt u aan het herstellen van kozijnen, boeiboorden, dakgoten, hang- en sluitwerk. Als u er op tijd bij bent, scheelt het u tijd en geld in de toekomst.

 

In het menu op deze website kunt u meer lezen over diverse montagediensten. Belt u ons vrijblijvend voor informatie, een afspraak of offerte. Of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ¬©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam