0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Vlonder maken

Wilt u uw tuin een luxe uitstraling geven? En toch met natuurlijke materialen of onderhoudsvriendelijke materialen werken? Een tuinvlonder of terras van hout of composiet biedt eventueel de uitkomst.

 

Een metamorfose voor uw tuin

 

Wie weet kunt u het idee van verhuizen vergeten. Een vlonder geeft uw tuin een enorme metamorfose. Het schept een ruimtelijk effect en u kunt er alle kanten mee uit. Of het de waterkant van uw tuin betreft of de ondergrond direct aan uw woning, WB Multi Montage maakt een mooie tuinvlonder of terras voor u. Aan de hand van voorbeelden kunnen wij u laten zien wat er allemaal mogelijk is in materiaal keuze. Vergeet niet dat hout of composiet of een combinatie hiervan ook een rustieke vervanger van de bestrating van uw looppad of terras kan zijn, eventueel in combinatie met tuinverlichting of grondspots.

 

Het aanleggen van een tuinvlonder vraagt om vakmanschap en begint al bij een goede fundatie. Wij beschikken over de vakbekwaamheid om dit goed en met kwalitatieve materialen voor u te monteren. Ook beschikken wij over de juiste gereedschappen. Belt u ons voor een afspraak? Dan bespreken we snel de mogelijkheden van een vlonder of terras in uw tuin. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam