0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Bestrating aanleggen

Wilt u uw tuin of terras (opnieuw) laten bestraten of betegelen? Is de bestrating verzakt en/of dient er opgehoogd te worden? Bij WB Multi Montage hebben we de nodige ervaring om uw bestrating netjes aan te leggen of te herstellen. Ook als daar een nieuw ontwerp voor gemaakt moet worden.

 

Sierbestrating en project bestrating

 

Naast onze diensten bij het leveren en aanleggen van sierbestrating, kunnen wij u ook advies geven bij het kiezen van uw tegels. De keuze is enorm en wij kennen de voor- en nadelen van verschillende formaten en materialen. Kiest u voor de uitbesteding van het aanleggen van bestrating bij WB Multi Montage, dan bent u ervan verzekerd dat het correct gebeurt. Bestraten is immers een specialistische klus waar bovendien het juiste materieel bij benodigd is. Wij verstaan dit vak.

 

WB Multi Montage is tevens gespecialiseerd in project bestrating. Dit betreft het aanpassen van de bestrating van schoolpleinen en speelplaatsen in combinatie met valveilige ondergronden zoals bijvoorbeeld rubbertegels, houtsnippers, valzand etc. volgens de EN-1176 en EN-1177. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden van aanvullende werkzaamheden. Op onze website vindt u meer informatie over de montage van speeltoestellen, valondergronden en straatmeubilair.

 

Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak of een offerte of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam