0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Meubelmontage

Stel, u heeft twee linkerhanden en dat weerhoudt u er keer op keer van om in een bouwmarkt of woonwarenhuis uw droommeubel te kopen in bouwpakketvorm, of om het meubilair in die rommelige hoek van de kamer op te knappen. Denk dan aan WB Multi Montage, want wij helpen u graag.

 

 

Wij monteren uw meubels


Bij WB Multi Montage leven wij ons graag uit in het meubelvak. Meubelmontage is een vak apart. Het monteren van meubels is dan ook wel één van onze passies, door onze jarenlange ervaring. Zo kunnen wij zorgen voor de perfecte plaatsing van kasten, bureaus en tafels. Een mooi meubel verliest z'n charme bij een verkeerde montage.

 

Mocht er een leiding of schuin dak roet in het eten gooien of is de benodigde ruimte aan de krappe kant, zit er een schakelaar of stopcontact in de weg, ook dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn om de meubels hier te plaatsen en aan te passen.

 

Of het nu gaat om de opbergruimte op zolder, een maatwerk kast of bureau, WB Multi Montage zorgt voor professionele meubelmontages. Denkt u ook aan het wegwerken van bijvoorbeeld de wasmachine en de droger, zodat alle ruimtes bij u een opgeruimde aanblik geven. Ook behoort het modificeren van uw bestaande of nieuwe meubelen tot de mogelijkheid.

 

Als u iets specifieks in gedachten heeft, pakt u dan gerust de telefoon of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam