0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Montage badkamer

Is het tijd voor een nieuwe frisse badkamer? Begrijpelijk, want de badkamer is een plaats in huis die intensief gebruikt wordt. Wij zijn uw partner om uw badkamer functioneel en met de gewenste comfort te plaatsen. U wilt er immers jarenlang mee vooruit.

 

Wij monteren uw droombadkamer

Of u nu houdt van een luxueuze uitstraling of een sobere vormgeving, WB Multi Montage helpt u om nieuw sanitair te realiseren. Misschien vindt u het lastig om tot een ruimtelijke indeling van uw badkamer te komen en zit bijvoorbeeld de schuine kap of een raam in de weg. Met onze ervaring weten we tot slimme oplossingen te komen. Daarom nemen we graag de tijd om de mogelijkheden bij u thuis te bespreken. Als we daarbij tot een goede materiaalkeuze zijn gekomen, kan de montage van uw droombadkamer beginnen!

 

Een complete verbouwing maakt uw badkamer helemaal van nu. Wat denkt u van de nieuwste mogelijkheden voor vloerverwarming en een designradiator? Wij adviseren u hierover. Natuurlijk is het ook mogelijk om onderdelen in uw badkamer en toilet te renoveren. WB Multi Montage levert vakwerk als het gaat om bijvoorbeeld:

 

  • betegelen van wanden en vloeren
  • vervangen sanitair zoals wastafel, closetpot en stortbak
  • repareren, vervangen en of plaatsen van nieuwe kranen
  • oplossen lekkende sifon
  • opfrissen kitranden

 

Het monteren van de badkamer vraagt om precisie. Wij hebben oog voor detail en attenderen u op de nieuwste ontwikkelingen:

 

Repareren en vervangen leidingwerk

Specialistisch leidingwerk kunt u aan ons toevertrouwen. Vroeger werd veel met koperen waterleidingen gewerkt. Nu worden steeds vaker flexibele leidingen gebruikt. Ook werd het leidingwerk voorheen veelal gesoldeerd. Tegenwoordig worden leidingen vaak geperst. Daardoor is de kans dat een koppeling losgaat, nihil geworden. WB Multi Montage gebruikt hiervoor het meerlagensysteem van het merk Uponor. Dit systeem kan worden toegepast voor water-/gasleiding en verwarming en kan zonder problemen in de vloer en/of wanden worden weggewerkt. Door de hoge flexibiliteit en lengte wordt het aantal koppelingen tot een minimum gereduceerd waardoor de kans op lekkage nihil is.

 

De inloopdouche

In steeds meer huishoudens maakt het bad plaats voor een ruime inloopdouche. Wilt u ook genieten van uw eigen regendouche of stortdouche? WB Multi Montage is ervaren in het aanleggen van een inloopdouche. Voor u betekent dit het voorkomen van vochtproblemen in de toekomst. Voor de afwerking van uw inloopdouche zijn prachtige mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over het plaatsen van een glazen wand waarbij een mooie lichtinval en natuurlijk een ruimtelijkere uitstraling gegarandeerd is. Ook betreffende de aanleg van elektrische installaties in de badkamer werken  we met de grootste zorg volgens de NEN 1010 norm om uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

Ervaren tegelzetter

Wij hebben veel ervaring in het specialistische tegelwerk. Daarbij gaan we net een stapje verder. WB Multi Montage helpt u bij het selecteren van de juiste tegel qua formaat en materiaal. Ook hebben wij aandacht voor de grootte en de kleur van de voeg. Tot slot zorgen we voor een bijpassende kitsoort.

 

Mechanische ventilatie

Ventilatie in huis is noodzakelijk voor een gezond leefklimaat. Zeker met opgroeiende kinderen is de badkamer wel de meest vochtige plaats in uw huis. Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat dit vocht zo snel mogelijk verdwijnt. Dit voorkomt schimmels en nare geuren. Wij kunnen u hier verder over informeren.

 

Ziet u er erg tegenop om de badkamer tijdens de verbouwing te missen? Wist u dat wij ook kunnen zorgen voor een tijdelijke douchecabine elders in huis? Wat staat uw droombadkamer dan nog in de weg?

 

Belt u ons vrijblijvend voor informatie, een afspraak of offerte. Of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

 

 

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam