0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Dakbedekking EPDM

U staat er niet dagelijks bij stil, totdat u lekkage aan uw dak heeft. Goede dakbedekking is een voorwaarde voor prettig wonen. WB Multi Montage monteert en herstelt daken en/of dakgoten met EPDM dakbedekking.

 

Als u niet tijdig genoeg ingrijpt bij een lekkage of verstopping in bijvoorbeeld de dakgoot, kan dat schade aan uw huis aanbrengen. Hout-, metsel- en/of stucwerk kan aangetast worden. Het is dus van belang dat uw dakgoten in goede conditie zijn. Onze dakbedekkers kunnen goed beoordelen of vervanging nodig is of dat herstel door middel van het aanbrengen van EPDM dakfolie voor u al een oplossing biedt.

 

Minder brandgevaar met EPDM dakfolie

 

EPDM dakbedekking is een nieuw soort dakbedekking met hoge verwachtingen. De technologie op het gebied van EPDM dakfolie gaat in hoog tempo door. Wij houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Een goed voorbeeld om u te laten zien dat WB Multi Montage werkt volgens de laatste methodes en met innovatieve materialen.

 

Kenmerken EPDM dakfolie:

 

  • Een zeer hoge elasticiteit (tot 500%) en dit over een groot temperatuur bereik van -35°C tot +120°C.
  • Dikte 1,14 mm en verkrijgbaar naadloos uit 1 stuk tot 61 meter lengte op diverse breedtes.
  • Vliegvuurbestendig (NEN 6063).
  • Een goede bestendigheid tegen vele basen, zuren (waaronder vetzuren), zouten en tegen ozon en UV-stralen.
  • Een lange levensduur tot 80 jaar* en een garantietermijn van 30 jaar!

 

EPDM dakfolie heeft als voordeel dat het zonder brander of primer (NEN 6050) te verwerken is. We brengen deze dakbedekking aan met lijm. Het voordeel voor u is dat het brandgevaar met 100% gedaald is.

 

LET OP:  EPDM dakfolie is niet het zelfde als EPDM vijver folie. Dit is goedkoper in prijs, maar is niet voorzien van de benodigde brandvertragers. Vijverfolie is dus niet geschikt voor het gebruik op daken.

 

* Het Duitse kunststofcentrum SKZ uit Würzburg heeft een onderzoek gedaan naar de levensduur van elastomeer EPDM dakrubber. De resultaten van de studie wijzen op een theoretische levensduur van de geteste elastomeer EPDM dakbedekkingen van 80 jaar.

 

Belt u ons vrijblijvend voor informatie, een afspraak of offerte. Of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam