0623577679 info@wbmm.nl
0623577679 info@wbmm.nl

Blokhut/tuinhuis plaatsen

Is uw huidige schuur of berging aan vervanging toe of wilt u extra bergruimte, een tuinhuis of blokhut vormt een handige extra ruimte bij uw woning. Een goed doordachte en nette constructie geeft tegelijk sfeer aan uw tuin. Kwaliteit en een juiste plaatsing zijn dan wel belangrijke factoren!

 

Bent u op zoek naar maatwerk of wilt u een kant en klaar oplossing? Wij leveren en plaatsen uw blokhut en/of overkapping en eventuele elektriciteit voorzieningen.

 

Wij leveren en plaatsen o.a. blokhutten, tuinhuizen en overkappingen van Woodvision, maar aanpassingen en maatwerk behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

WB Multi Montage plaatst uw blokhut

 

Is het elk jaar weer stoeien met de tuinkussens en kunt u wel wat opbergruimte gebruiken? Een blokhut of tuinhuis is dan ideaal. Er zijn tal van mogelijkheden alleen al wat betreft materialen, waarover we u graag meer vertellen. Wij bekijken graag de afmeting van uw tuin en de stijl van uw huis, waarna we u een mooi voorstel kunnen doen.

 

Ook het creëren van een overkapping of kapschuur is iets waarvoor u bij ons terecht kunt. Laat het ons weten. Dan heeft u binnenkort een gezellige en beschutte plek voor een kopje koffie, of een mooie plaats voor uw buitenkeuken.

 

Belt u ons vrijblijvend voor informatie, een afspraak of offerte. Of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Maatwerk oplossingen voor uw keuken
Wij realiseren uw droom badkamer
Wij verzorgen uw tuinverharding

Copyright ©2024 WB Multi Montage. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam